Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 4 mei 2016

Effe bijpraten

OP EN OM DE CAMPING
Vandaag is het een prachtige dag geweest. De hele dag zon en een prima temperatuur, en het is nog rustig op de camping.

Het zandstorten langs de boulevard is ook vandaag gestadig doorgegaan. Ze hebben tot eind mei om al het zand van de parkeerplaats van het strand in het dorp af te voeren en te storten als strand.

De rotonde aan het eind van de boulevard is zoals eerder gemeld helemaal weg. Die bleek aangelegd te zijn op particuliere grond. Zo ook het toiletgebouw bleek zonder toestemming van de eigenaar van de grond, daar geplaatst te zijn. Die eiste uiteraard dat alles daar weg moest en in de oude staat teruggebracht moest worden.

De vraag is nu waar men de af- en oprit naar het strand gaat realiseren. Hoe kunnen anders de strandtentjes geplaatst en bevoorraad worden. Er zijn dus nog aardig wat problemen op te lossen.

We blijven u op de hoogte houden.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten