Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 21 mei 2016

Niet te geloven

DUBBEL WERK
Gisteren meldde ik al dat er bij Pletera vuil zand gestort was, dat weer weggehaald werd. Ondanks dat er zaterdags niet gewerkt wordt is daar vanmorgen mee door gegaan en is ook begonnen met het weer weghalen van gisteren gestort zand langs de boulevard. Ook daar constateerden we gisteren al dat het zand vuil was en vol met puin zat.










Wagen na wagen voert de vele tonnen viezigheid weer af.



Een aantal mannen vissen de stenen met de hand uit het zand.


De bulldozer is het strand een aan het uitvlakken.







Tot 15.00 uur is er zand van Pletera teruggebracht naar de haven. Dan hebben we het over zo'n 5000 ton. De reden waarom is onbekend.

SCHRIKBEELD
Precies twee jaar terug was op deze datum dit het beeld tijdens een tramontana. Het is al een jaar of vijf een steeds terugkerend beeld geworden. Het was zelfs ruim een week geleden nog het geval, nadat er opnieuw vele tonnen zand gestort waren.
Het is te hopen dat we voorlopig bespaard blijven van een tramontana, want dan valt te verwachten dat het beeld weer hetzelfde zal zijn.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten