Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 5 mei 2016

Reactie

EEN KLAPHEKVOLGER
Zeer gewaardeerde verslaggever,
De rit op uw rijwiel naar de jachthaven heden morgen is zeer succesvol geweest gezien de verslaggeving welke zeer waarheidsgetrouw is weergegeven, dit in tegenstelling tot de eenzijdige berichtgeving van facebook Els Griells. Genoemde berichtgeving is meer wishfull thinking dan de realistische benadering die de klaphekvolgers gewend zijn.
Wij bedanken u derhalve voor de super mooie fotos welke een duidelijk beeld geven met betrekking op de huidige situatie en de oorzaken van deze situatie, die geforceerd en zonder degelijke onderbouwing cq onderzoek met de expertise van specialisten uit uw geboorteland verbloemd worden met het storten van ontelbare zandkorrels.
Rest aan mij nog de taak als meest trouwe Klaphekvolger, de mede volgers attent te maken op de laatste verslaggeving.
Reikhalzend uitkijkend naar een volgend verslag zodra de camping in zicht komt van de zandkorrelverplaatsers verblijven wij in ons momenteel warme kikkerland.
Nogmaals onze oprechte complimenten en succes met de verslaggeving. 
De ex Rijstepikker.

Met groot genoegen dank ik deze trouwe Klaphekvolger zeer voor deze reactie waardoor blijkt dat mijn verslaggeving gewaardeerd wordt.
Uw Razende Verslaggever

Geen opmerkingen:

Een reactie posten