Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 16 mei 2014

Workshops

HANDWERK

Beste Klaphek en El Molino volgers.
In de maand juni start een unieke Workshop opgezet door de alom bekende Willem. Vergis u niet, het wordt geen cursus ballen gooien, maar Gamen. Een spel waar geen apparaat aan te pas komt. 
Het gamen is uitsluitend handwerk, dus wordt er wel van u verwacht op tijd uw nagels te knippen want tegenwoordig weet je niet of je 'toevallig' aan een opgevulde- of originele borst zit te frunniken. Je zou tenslotte niet zomaar ongewild voor lekkage willen zorgen. 
Leeftijd speelt bij deze workshop geen enkele rol. U kunt er van overtuigd zijn dat Willem u alle kneepjes van het gamen op gepaste wijze zal bijbrengen. Zodra de cursus start, brengen wij u tijdig op de hoogte. Alvast beginnen met wat vingeroefeningen is wel raadzaam.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten