Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 25 mei 2014

Valsmunterij

OPGEROLD

De Spaanse politie heeft in Estartit een bende valsmunters opgerold. De afgelopen weken zagen zij kans honderden valse 50 eurobiljetten in omloop te brengen. Zoals eerder gemeld werden ook wij slachtoffer van deze struikrover(s). 
De politie die gelijk een grootscheeps onderzoek begon, wist gisteren de daders op te pakken en een flink aantal van die valse biljetten in beslag te nemen.

Het is gebleken dat er Klaphekvolgers zijn die de berichtgeving over dit ernstige voorval in twijfel trekken. Uw verslaggever maakte daarom een foto van het Nederlandstalige krantje dat in Spanje uitgebracht wordt, om aan te tonen dat het NIET om een grap gaat.



NABERICHT

De Spaanse politie laat weten, dat na inschakeling van Interpol, de 50 eurobiljetten die aangetroffen werden in L' Estartit, in Diemen, Nederland gedrukt te zijn. De dader blijkt zich al jaren als een Sinterklaas gedragen te hebben en het vermoeden is dat de bodem van zijn schatkist in zicht kwam waardoor hij overgestapt is op het zelf persen van geld.


Op het politiebureau van L' Estartit, de honderden in beslag genomen biljetten die klaar lagen om op maat gesneden te worden.

Het was bij de Diemense politie niet bekend dat de vervalser lith was van het vervalsings gilde, ondanks dat hij al jaren rond 5 december met een valse baard had rondgelopen.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten