Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 14 mei 2014

Tramontana

DAAR WORDT JE NIET VROLIJK VAN

Hola Klaphek en El Molino liefhebbers. Gisteren had ik het over 'Stilte voor de storm'. Had ik dat nu maar niet gezegd, want dat hebben we moeten bezuren! In de avonduren begon het behoorlijk te waaien, en hevige rukwinden werden ons deel. Men zegt wel eens dat sommige personen daar wel plezier aan beleven, maar wij worden daar niet vrolijk van. 
Het was dus een zeer onrustige nacht en vanmorgen was het weer druk met het bij elkaar zoeken van diverse weggewaaide spullen en het opnieuw 'verankeren' van voortenten op de camping. Gelukkig was er verder geen schade en stond het zonnetje weer hoog aan de hemel en ziet het er naar uit dat het een prachtige dag zal worden. Het is overigens nog heel erg stil op de camping.

OOK DIT GEEFT GEEN VROLIJKHEID

Er is gebleken dat niet alleen de wind overlast bezorgd heeft, maar ook de al eerder gesignaleerde konijnen. Wat blijkt: hier en daar zijn enkele scheerlijnen doorgeknaagd en op de plaats delict lagen konijnenkeutels. Er blijken mensen te zijn die de vermelding van aanwezigheid van konijnen hier op de camping in twijfel trekken. Nou, wij weten inmiddels wel beter. Gelukkig lusten konijnen geen haringen, anders zou het klaphek helemaal van de dam zijn.

Uw razende Reporter

2 opmerkingen:

  1. Vind t leuk om elke x je relaas te lezen hoor!!
    Erg veel storm de laatste tijd...
    Tot lees weer.
    Gr mireille spier van.lith.dochter v willem en elly.
    Gr aan iedereen daar

    BeantwoordenVerwijderen