Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 24 mei 2014

Blijheid en teleurstelling

GEEN STERRETJE

Aanstaande woensdag zal de autoruit van Frans nieuwe bruine bolide die in Frankrijk een ster had opgelopen, door de Spaanse Carglas vernieuwd worden. De ruit was namelijk niet op voorraad en moest dus besteld worden.
Loes maakte gelijk gebruik van de gelegenheid om een second opinion bij een naast Carglas praktijk uitoefenende arts, dr. Culo, betreffende haar sterretje te laten ondergaan. Loes had haar tanga nog maar half laten zakken en de dokter die overigens ook Hollands sprak, zag het al meteen en zei: ,,Ach mevrouw, dit is geen sterretje meer maar meer een grote beer. Daar kom je niet omheen. Helaas zal u daar gewoon mee verder moeten leven, ik zie in een behandeling hiervan echt geen gat. En trouwens: u moet uw leeftijd in acht nemen en gewoon een degelijke onderbroek aantrekken. Uw sterdom is echt wel voorbij hoor, dat is wel helder.''
En zo gingen Frans tevreden- en Loes teleurgesteld terug naar hun landje.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten