Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 15 mei 2014

Nieuwigheden

AANPAK KONIJNENPLAAG

In de supermercado vroeg ik of ze iets hadden tegen konijnen. Astrid verzon zich suf, maar kon niets bedenken. ,,Wacht eens'' sprak Filip. ,,Achter heb ik nog een Begische grasmaaier staan, misschien is dat wat.'' Ja, maar het gaat niet om te lang gras, maar om die pokke konijnen zei ik. ,,Ja,…'' zegt Filip. ,,Dat snap ik, maar ik heb de maaimachine en jullie hebben de konijnen, dus dan moet het probleem in een poep en een scheet opgelost zijn. Je hebt dan nog hooguit last van konijnenkeutels. 'k Zal um effe pakken.''

Dankzij de hulp van Filip kunnen we het konijnenprobleem eindelijk aanpakken. Heeft u ook zo'n last van die huppelende knagers, meld het dan even, dan plaatsen we de maaier op uw kampeerplaats en zal er geen sprake meer zijn van overlast.




TANDEN EN STERREN GAAN WEER STRALEN

Uw reporter ontving het bericht dat dokter Wijdbeens en zijn flamboyante assistente, Anne van Mieke, dit jaar weer van de partij zullen zijn op camping El Molino. Het echtpaar heeft zich het afgelopen jaar gespecialiseerd in het bleken van tanden en sterretjes. Dit is dus voor de kampeerders de grote kans en gelegenheid eindelijk op een ontspannen en voordelige manier die ongewenste oneffenheden eens te laten glad te strijken. Het is wel raadzaam u op tijd op te geven zodat er een planning gemaakt kan worden om iedereen op zijn of haar beurt te kunnen helpen om zich weer een flonkerende ster te voelen.

Voor de doe het zevers ontwikkelde het echtpaar een witmaakcream in tube, die verkrijgbaar is in de supermercado van de camping

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten