Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 8 mei 2014

Bij de konijnen af

NA MIEREN, POEZEN, EGELS EN MEEUWEN NOG MEER DIERENVREUGD

Hola Klaphek en El Molino liefhebbers. 
Het zal wel door het prachtige weer komen, dat er steeds meer dieren verschijnen op camping El Molino. Sommigen zullen het een plaag vinden, maar wij vinden het wel gezellig als die diertjes zo om ons heen.

Verder gebeuren er geen schokkende dingen momenteel. 
Wel kunnen we u melden dat de Lidl voor een aardig tijdje gesloten is. Vorige week met een heftige Tramontana is het dak van de slagerij en een flink stuk van het dak van de Lidl ingestort! 

Als u dus artikelen van de Lidl niet kunt missen moet u die mee nemen uit Nederland. Inmiddels geeft Lidl aan 5 juni weer te openen.

KNIBBEL KNABBEL KNUISTJE…..
WIE KNAAGT ER AAN MIJN KRUISJE

Vanmiddag hevige paniek op het duin. Daar lag een Fransoos nakende op zijn rug te genieten van het zonnetje, bij een temperatuur van 26º. Niks mee aan de hand zal u zeggen. Nee, tot op zekere hoogte is daar niets mee aan de hand. Maar,… met dat loslopende konijnengrut blijkt dat toch enig risico te veroorzaken. Iedereen weet dat konijnen gek zijn op worteltjes of peentjes zo u wil. Het vermoeden is, dat de man peentjes begon te zweten toen hij wakker schrok, niet door het zonnetje maar door gefriemel op een bepaalde plaats. Het konijntje schrok waarschijnlijk nog harder want die nam met een bloedgang het hazenpad.

De Fransoos kon gelukkig constateren dat er geen nadelige gevolgen waren verbonden aan deze ongenode ervaring. Voor u misschien een goede les om u niet al te bloot te geven tijdens uw vakantie, want het onderhavige konijntje ligt overal op de loer.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten