Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 13 mei 2014

Stilte voor de storm?

RUSTIG

Hola Klaphek en El Molino liefhebbers. Er is niet veel te beleven op de camping zo u merkt. Wel kunnen we melden dat de Duivenvoordes gisteren geland zijn en hun vaste plek hebben ingenomen. Het is ons gebleken dat de lezers van het Klaphek in de veronderstelling zijn dat het verhaal over de konijnen en de Lidl flauwekul zijn. Nou,…. helaas is dat niet het geval! Konijnen lopen er nog steeds rond, en voor de Lidl moet je helemaal naar La Escala rijden. Het enige nieuws dat we u kunnen melden is dat het vandaag regenachtig is, maar de weersverwachtingen voor de komende dagen ziet er prima uit. Stralend zonnetje en temperaturen rond de 24º.
Nou, daar kunnen we wel wat mee. Zodra er nieuws is, melden we dat uiteraard.

NIEUWS

Tegen drie uur klaarde het op en stond die grote ronde kogel weer aan de hemel, zodat we ons weer lekker konden opwarmen aan haar stralen. Dus Willem: Het wordt de hoogste tijd dat jullie naar Estartit komen, dan kunnen jullie weer lachen en/of huilen. Want met jullie is het altijd een dolle boel!

Uw razende Reporter

1 opmerking:

  1. Hallo Rens,
    Ben blij dat me pa en ma daar weer goed zijn aangekomen. Ik hoorde dat hij alweer aan de caravan heeft gehangen met die storm.
    Gr Chris en Annita

    BeantwoordenVerwijderen