Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 5 mei 2014

't Klaphek is weer open

EEN NIEUW SEIZOEN

Hola Molineros/Klaphek volgers. De camping is er weer klaar voor. Wij hebben het Klaphek wagenwijd open gezet, dus het feest kan beginnen. Hoewel,…. net buiten het Klaphek, sta je momenteel na 2 meter direct met je zweetpatatters in het zoute Middellandse zee water.

Dat is wel even schrikken. Voorheen was er zeker een meter of 20 heerlijk warm zand, en moest je over de zonnebadende gasten klimmen voor dat je in het water kon geraken. Daarbij is het water slechts 16º.
Eén voordeel: je kan na het nemen van een bad dan wel schoenen aan die twee maten kleiner zijn.

Bij de rotonde van de boulevard is een vast toilethuisje gekomen en heeft men fietsenrekken geplaatst.

Uw reporter staat weer op zijn 'vaste' plek en zoals te zien is er nog voldoende plaats.
Het is nog niet bekend of het poffertjeskraam echtpaar dit jaar hun plaats in zullen nemen
om iedereen van hun heerlijke poffers te kunnen laten genieten. Wij bereiden alles vast voor om t.z.t. met de workshops te kunnen beginnen. 


Maar eerst zullen we moeten gaan bestuderen hoe het strand weer terug te krijgen, want het is wel zeker dat dat niet met even aanharken kan gebeuren.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten