Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 17 mei 2014

Opheldering


STRALENDE STERREN

Dokter Wijdbeens en zijn bevallige assistente laten weten allebei "cum laude" geslaagd te zijn afgelopen jaar, maar hebben het bleken nog niet goed kunnen oefenen. Nog niet goed in de praktijk kunnen proberen zeg maar. Dat geldt in het bijzonder voor het sterretje. Het lijkt hen daarom heel goed om op El Molino een proef in gang te zetten. De drempel is daar wat lager natuurlijk omdat iedereen al in korte broek of zwemkleding rondloopt. Een sterretje is dan zo gebleekt.

Het zal dan een hele opheldering zijn aan het strand.

,,Voor de klanten die dit willen uitproberen geldt natuurlijk een zeer gereduceerd tarief omdat we natuurlijk zo goed als geen ervaring hebben en er daarom toch een klein risico aan deze behandeling kleeft (b.v. uitschieten),'' laten ze weten. Wel heeft dr. Wijdbeens een advies voor de aspirant klanten om het sterwit een week voor de behandeling 's nachts  voor het slapen op de te behandelen plek in te smeren en dan rustig in te laten trekken (niet gaan liggen woelen). Dit komt de uiteindelijke behandeling en het resultaat zeker ten goede. Voor  diegene die niet tevreden is met het resultaat en voor hardnekkige plekken zal dr.Wijdbeens het oude gereedschap nog meenemen te weten een staalborstel, een bus vim en een fles bleekmiddel, resultaat verzekerd.!
P.S. ,,Naar alle waarschijnlijkheid is deze zomer ook de dokter z'n collega dr. Geilnase een week op de camping. Hier kan in geval van twijfel altijd een "second opinion" aangevraagd worden'', laten de Wijdbeentjes tot slot weten.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten