Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 4 september 2013

Zorg dat je er bij bent


NIEUWE ATTRACTIE

Na heel lang onderhandelen met de Alcalde (burgemeester), het departement van Turismo, Esports y Futuro van de gemeente Troela waar L'Estartit onder valt, hebben we het voor elkaar gekregen dat er binnenkort een nieuwe attractie is aan het strand, met name het gedeelte bij camping El Molino. De toren die eerder dienstdeed als kabelbaan en uitkijkpost voor de strandwachters, mag gebruik gaan worden voor de nieuwe attractie: 'GLIJ DER MAAR LEKKER IN', de oeroude Hollandse traditie.


Even een waarschuwing voor de lolbroeken die mogelijk een verkeerde conclusie trekken, omdat onder het reclamebord een dame is waar te nemen die heerlijk van het zonnetje ligt te genieten: We hebben het hier over de glijbaan! (De glijmeester zit boven op de toren.) Daar kunt u zich opgeven om tussen 3 en 4 uur de Middellandsezee in te kunnen glijden. U moet dus wel reserveren, want het zou wel eens erg druk kunnen worden.

Uw razende Reporter

2 opmerkingen: