Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 8 september 2013

Fluitje van een cent

VERKIEZING

De dames van de camping zijn het zat, telkens weer met van die dubbelzinnige workshops en activiteiten op de camping te maken te moeten hebben. De dames zijn niet voor één gat te vangen en hebben nu het heft in eigen hand genomen en komen met een eigen actie: een heuse verkiezing. Daarbij kan een gigantische gouden premie verdient worden door het vaak nog al op seks beluste manvolk. Het mooie is dat u zich er niet eens voor hoeft op te geven, of lid voor hoeft te worden. Alle mannen doen automatisch mee.
De komende week zullen alle mannen - op afstand - bekeken en gekeurd worden door de dames, die dan na een week onderling besluiten aan wie de fraaie premie uitgereikt zal worden. Welke dames zitting hebben in het comité wordt niet bekend gemaakt om de verkiezing niet lullig te maken maar zuiver te houden. 


Otto en Alexander ontspringen net de dans, want die zijn gisteren afgereisd naar huis. Daarmee wil ik niet de indruk wekken dat die twee een uitgelezen kans hadden in aanmerking te komen voor die premie. Met spanning zullen we de komende dagen moeten afwachten wie de dames uiteindelijk die prachtige, en misschien ook nog wel handige trofee toebedelen.
Het winnen zal niet zomaar een fluitje van een cent zijn. Wie de gelukkige winnaar is, wordt ook niet bekend gemaakt. Die zal vanzelf de prachtig glimmende gouden trofee bij zijn tent, caravan of camper aantreffen. Nog zeven nachtjes onrustig slapen dus, dan merkt u vanzelf of u de gelukkige winnaar bent.

Met dank aan J.v.L. die model stond voor dit kleinnood.
Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten