Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 16 september 2013

Unieke vondst

NIEUWE MUISSOORT ONTDEKT

U zult begrepen hebben dat er de laatste dagen niet veel te beleven was bij het Klaphek van camping El Molino. Vandaag kwam daar gelukkig verandering is door nogal schokkend nieuws. Na een paar wisselvallige dagen met regen, op een zeer rustige camping, werden de campinggasten na het ontvangen van strooigoed in de vorm van Chinese eetstokjes en sleutelhangers, verrast met de vondst van een nieuw muizenras. En wel de Kiwimuis. 


Hij was voorheen nog niet eerder gesignaleerd in Spanje. 
Het vermoeden bestaat dat hij een goeie week geleden is mee gekomen met Amsterdamse Willem, want die haalt wel meer van die grappen uit. Je vraagt je dan ook af of die Chinese eetstokjes misschien bedoelt zijn om deze fruitige diertjes te kunnen verhapstukken? Hoe de smaak is van dit wonderbaarlijke diertje is mij niet bekend, want er is mij nog geen snorhaar aangeboden om het te kunnen proeven.
Dit muisje gaat nog wel een staartje krijgen, daar kan je kiwi op innemen!

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten