Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 6 september 2013

Ranja zonder Rietje


Voor het eerst dit jaar moeten de campingvrienden de aanwezigheid missen van Rietje, de vrouw van Otto en moeder van Alexander. Haar altijd vrolijke aanwezigheid en met een vriendelijke glimlach gedag zeggen wordt met node gemist. Wandelen met Otto of Alexander over de camping, langs het strand of naar het dorp: het is helaas niet meer. Gelukkig weten Otto en Alexander te vertellen dat het goed gaat met Rietje.
Ze heeft een mooie kamer en wordt goed verzorgd. En daar gaat het uiteindelijk om. Otto komt vaak met lekkere hapjes en kookhoogstandjes opdraven, die gretig aftrek vinden bij ook de mede bewoners in het huis. Het is erg jammer dat het hele eind naar Spanje en al dat gedoe op de camping niet echt prettig meer voor haar waren op het laatst, ondanks dat voor de mannen niets teveel was en ze altijd voor Rietje klaar stonden.

Otto en Alexander genietend van het Spaanse zonnetje op camping El Molino.

Lieve Rietje, we hebben goed op je mannen gepast hoor en ze hebben zich keurig gedragen. Ze hebben je wel héél erg gemist!
Gelukkig hebben we de fijne herinneringen nog, en alle El Molino vrienden zullen terug kijken op een onvergetelijke tijd.
Een tijd waarin nog ranja  (of iets anders) gedronken werd met Rietje.


Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten