Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 20 september 2013

Aanhoudende beestenboel

AANSTEKELIJK

Het is dit jaar wel een erg beestachtig gedoe op El Molino en er lijkt geen eind aan te komen. Het wonderlijke is dat wat betreft de normale mierperikelen, we deze keer met heel andere, en vaak de vreemdste dieren te maken hebben. Je zou haast lid worden van de dierenpartij!


Elke avond komen de stekelvarkentjes de bakjes met poezenbrokjes leeg eten, waarmee ze ons uit de slaap houden. Wat kunnen die diertjes luidruchtig knagen! En dan hebben we het nog niet over de ontlasting die ze dan nalaten.


Vanmiddag was een van de campingpoezen in gevecht geraakt met een slang. Nee,…. geen tuinslang, maar een echte slang. 
Eerst dachten we nog dat de strooiman zijn slangetje had neergegooid, uit nijd dat hij die unieke prijs 'Lulletje van de week' aan zijn neus voorbij zag gaan. 

Maar bij het naderen van de poes bleek het een echt slangetje te zijn.


Het is dus echt een bijzonder beestachtige toestand dit jaar op de speelweide. Gelukkig maar, want verder is er maar weinig te beleven.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten