Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 10 september 2013

Sprokkelhout

UITWERPSELEN

De laatste dagen valt ons elke dag sprokkelhout ten deel. Het geval wil dat vermoedelijk de man van het in het voorjaar rondstrooiende naalden en naaigaren, een nieuw uitwerp fenomeen heeft bedacht en driftig aan het rondstrooien is geslagen van Chinese aanmaakhoutjes. Dat komt goed uit, want zo helpt hij de verslaggever de winter door, met het aansteken van zijn openhaard. 

De stokjes komen ook goed van pas bij de sumo worstelaar die gesignaleerd is op de camping. Die bleek er zeer vereerd mee te zijn en heeft er de pest in dat hem geen stokjes zijn aangeboden. Het is niet te hopen dat die bullebak de rondstrooier tegen komt, want  dan blijft er helemaal niks meer over van die stopnaald. Hij maakt dan wel meer kans tot lulletje van de week uitgekozen te worden.
Je mag je voorraad sprokkelhout ook in één keer afleveren hoor, dat scheelt een hoop gesjouw met je uitwerpselen elke keer.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten