Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 23 september 2016

VOORBIJ

Beste Klaphek volgers. Dit is voorlopig het laatste bericht van Het klaphek. Morgen gaan we inpakken en zullen zondagmorgen richting huis - 600 kilometer zuidwaarts - vertrekken. Wij hebben de indruk dat de maand september drukker geweest is dan jaren hiervoor en zoals u gemerkt heeft, valt er weinig te beleven op camping El Molino, dus waren er weinig berichten.
We zouden kunnen melden dat er een uit de kluiten gewassen guppie boven water gekomen is.

Maar u zal wel gelijk doorhebben dat dit maar flauwekul is.

Het zal tot begin mei 2017 duren eer Het Klaphek weer open gaat. Of het moet zijn dat er in de tussentijd bijzonderheden te melden zijn over de camping, het strand of Estartit, dan houden we u daarvan op de hoogte.
Rest ons u allen te danken voor uw belangstelling en hopen u het komende seizoen weer te mogen berichten.
Uw Razende Reporter en zijn Piggelvrouwtje

2 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Was mij een waar genoegen mijn dank voor de wijze levenslessen. Dezandmotor.nl zou een mooie bijdrage kunnen zijn voor de inwoners van els griels

    BeantwoordenVerwijderen