Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 11 september 2016

VOLLE KADETTEN

Veel vrouwen maken zich druk over hun ronde billen. STOM. Rond is niet alleen aantrekkelijk, maar ook nog eens supergezond. Dat blijkt uit nieuw onderzoek. Als je een flinke derrière hebt, zijn je kinderen zelfs slimmer.
Vrouwen met dikke, ronde billen zijn veel gezonder, beweren onderzoekers van de Universiteit van Oxford. Zij onderzochten 16.000 vrouwen met een fors achterwerk. Wat bleek? Vrouwen met dikke billen hebben een lager cholesterolgehalte, waardoor ze minder kans hebben op diabetes en hart- en vaatziekten. Daarnaast bleken zij een hoger gehalte aan omega 3-vetten te hebben. Laten die nou supergezond zijn: ze zijn bewezen goed voor de ontwikkeling van de hersenen. Bovendien blijken kinderen van moeders met een pront achterwerk intelligenter dan kinderen van slanke dennen.

Zegt u nou niet daar geloof ik geen reet van, want ik ben het er ongegeneerd helemaal mee eens.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten