Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 10 september 2016

BOMMEN


Gisteren schudde camping El Molino op zijn grondvesten.


Wat er is gebeurd:
Het echtpaar Wijdbeens zat gisteren voor de caravan lekker te brunchen. ,,Wat stinkt het hier naar vis….’’, merkt de dokter op. ,,Zal wel iemand vis aan het barbecuen zijn’’, zegt zijn echtgenote/assistente. Afijn,…. het begon steeds harder te stinken. ,,Is ter nog hagelslag?’’, vraagt de dokter. ,,Ja, maar pak het zelf effe in de caravan’’, krijgt hij als antwoord, dus stapt hij de caravan in. ,,Gatver,… ut stink hiero nog tien keer erger’’, schreeuwt hij uit en weet niet hoe snel hij naar buiten moet stappen. ,,Ja… dááág,… neem me niet in de maling! antwoord zijn ega, en stapt de caravan binnen. ,,Ohhhhhh…… gilt ze uit. Jemig wat een loeft en een troep!!!!!! De hele zooi zit onder!!!

Op tafel had ze een dag eerder een meloen neergelegd. Is dat zo bijzonder hoor ik u afvragen. Nou,… een meloen op tafel leggen is niks bijzonders. Maar de meloen was ontploft!!! En een ontplofte meloen stink nog erger dan een hele school zoute haringen of meurende rotte vissenkoppen! De hele caravan inclusief alle kussens waren klets nat van het riekende vocht en prut. 
Als een meloen te warm ligt kan hij namelijk wel eens uit elkaar klappen. En dat was er gebeurt. 

Er zat niets anders op dan de hele caravan grondig uit te mesten. 

Mij kan het niet bommen, maar zorg dat u van dit soort ontploffing bespaard blijft. Voor mij geldt: ''Geen bommetjes''. Ik hou alleen maar van een heel ander soort meloenen. Dat hoef ik u verder niet uit te leggen toch?!
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten