Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 15 september 2016

GERUCHT

Op de laatste dagen leeglopende camping El Molino, doet een nogal extreem verhaal de ronde. Het gerucht gaat dat er aanstaande zondag aan het strand van Estartit een zeer bijzondere wedstrijd zal worden gehouden. Voor het eerst in de geschiedenis zal er een TEKKELWERP wedstrijd plaatsvinden. 
De organisatoren, naar men zegt twee dames, hopen hiermee te bewerkstelligen dat deze geheel nieuwe tak van sport tot de olympische spelen zal gaan behoren.
Als de tekkel met de naam Kobus niet wenst mee te werken, krijg hij een lel en zal teruggestuurd worden naar de kennel in België volgens een van de dames. 

Of we hier met de werkelijkheid of een grap te maken hebben zal zondag blijken. Als er werkelijk klappen gaan vallen zal ik persoonlijk ingrijpen, daar kunt u van opaan.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten