Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 5 september 2016

OPHEF

Op en rond onze camper werden gisteren toen we even de zee in waren Engelse, Duitse en Turkse vlaggen geplaatst. Nou u zal het niet geloven: dat zorgde voor aardig wat ophef. In eerste instantie dachten we direct aan vlaggetjesdag, omdat de zee de laatste dagen door hele scholen van vissen bevolkt was. Maar Duitse en Engelse buren keken ons met de rug aan. Nog een geluk dat er geen Turken hier staan.


Vanmorgen durfde een buur van Duitse origine ons te vragen wat de politieke betekenis van ‘onze’ vlaggenparade was. We hebben hen dan ook meteen duidelijk gemaakt dat het niks met hun Angela, Erdogan of Brexit te maken heeft, en hebben de vlaggen maar gelijk verwijderd om erger te voorkomen. 

Rest ons grote dank uit te spreken naar de onvolprezen, altijd verbluffende Rooie Willem, die ons deze ‘zeer aangename’ verrassing bezorgde.

Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten