Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 28 september 2017

LEEGLOOP

Beste volgers van het Klaphek. De camping is zo'n beetje aan het leeglopen. Het komt er dus op neer dat er eigenlijk geen bijzonderheden te melden zijn, dus dat jullie de laatste dagen voor niks op de blog een kijkje nemen. Sorry daarvoor, maar uit de duim verzonnen verhaaltjes zitten jullie ook niet altijd op te wachten.
Vanmorgen vroeg werden we wakker van machine geronk, want ze waren aan het strand de toren van de strandwacht aan het weghalen.

Gelukkig hebben ze het strand zelf en de zee gewoon laten liggen, want we kunnen nog elke dag genieten van helder water met een lekkere temperatuur.
Het enige 'bijzondere' wat we jullie kunnen melden is dus het weghalen van de wachttoren.












Zolang het goed weer blijft vertrekken wij nog niet. De camping is dit jaar voor het eerst open tot 15 oktober, dus we zien wel.
Uw Razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten