Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 15 september 2017

TAKKEWEER

De kuststreek langs de Middellandse Zee is vandaag regenachtig begonnen. Het is daarnaast flink kouder met temperaturen die met wel 14 graden zijn gedaald. De zee kan erg wild worden met golven van drie meter, meld de weerdienst.
Het slechte weer van deze vrijdag is een groot contrast met het zonnige en warme weer van de afgelopen dagen waarbij het kwik hier soms wel opliep tot 26 of meer graden. Het is overigens op praktisch alle plaatsen langs de kust van Spanje bewolkt waarbij er vaak geen zon te zien is. 

Ook regende het bijna de hele dag, waardoor het een grijze en grauwe dag was.
Volgens de Spaanse weerdienst lijkt het erop dat het hele weekend nat en bewolkt kan worden waarbij de temperaturen voorlopig nog laag blijven en regen kan vallen. 

Jullie begrijpen dat we daar niet echt blij mee zijn. We hebben de lange onderbroek dan ook maar aangetrokken en de openhaard aangestoken zodat we niet zullen verkleumen met dit takkeweer.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten