Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 9 mei 2015

Reactie uit Nederland

GEACHTE REDAKTEUR
Zeker te weten dat jullie bofkonten zijn. Heerlijk weer in het vooruitzicht. Een mens krijgt wat hij verdient, dat zie je nu maar weer. Misschien is het een ideetje om die geachte gravers die op het strand bezig zijn te vragen of dat ze alvast de fundering kunnen storten voor de later in het seizoen nog in gebruik te nemen kabelbaan.

Na vorig jaar succesvol het programma sterretje witten uitgevoerd te hebben, gaan we ons dit jaar inzetten om het wippen uit het grijze circuit te halen. Misschien willen die mannen die op het strand bezig zijn ook vast de voet voor de te plaatsen wipkip storten die wij meenemen. Dat scheelt de El Molino-vrijwilligers een heleboel werk. Zeg de heren maar dat het voor een goed doel is. We gaan er aan werken om na de 50 tinten grijs, vooral de dames weer alle kleuren van de regenboog te laten ervaren. 

Wellicht kan er ook nog een windscherm voor de poffertjesbakkraam geplaatst worden, zodat ze een beetje uit de wind staan. De vorige keer was dat de reden dat ze vroegtijdig de poffertjesbakpannen in de struiken gegooid hebben. Want elke Boffer verdient een lekkere Poffer!
Beste Bofkonten, geniet van het mooie weer en de rust. Tot snel!

dr. Wijdbeens en zijn flamboyante assistente. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten