Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 30 mei 2015

Pret

HOEZO GRIJS
Nadat het plan van dr. Wijdbeens en zijn bevallige assistente bekend werd dat ze een wipkip gaan inzetten voor de dames op El Molino, komt Annekes pannenkoeken paleis binnenkort met een voor mannen - met de derde (grijze) leeftijd - met een speciale, zeer opwindende pannenkoek.
De dames hebben tenslotte al genoeg plezier gehad aan de 50 tinten grijs en nu nog eens daar bovenop het plezier van een wipkip. 

Om gebruik te kunnen maken van de buitengewone aanbieding van de opwindende pannenkoeken, moeten de mannen zich wel eerst laten testen door de assistente van dr. Wijdbeens, om te kunnen bepalen of ze wel in aanmerking komen voor zo'n alles opwindende versnapering.


Er moet tenslotte voorkomen worden dat ze te heet gebakerd raken en de vlam in- of uit de pan slaat. 

Blijf het Klaphek dus op de voet volgen, zodat je op de hoogte blijft van de pretfestijnen op de camping, en je niet buiten de pot piest.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten