Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 14 juni 2021

TORROELLA-ESTARTIT


De Costa Brava is een optelsom van sensaties, kleuren en verweven texturen die deze Catalaanse kust tot een van de toeristische bestemmingen bij uitstek in dit land maken . Het definiëren van dit levendige gebied van Catalonië als louter een toeristische bestemming zou echter betekenen dat de grote natuurlijke, culturele en landschappelijke rijkdom op de achtergrond blijft.

De Costa Brava is veel meer: het is ecologische waarde, cultureel erfgoed, een reeks baaien, moerassen en stranden die een ​​vitale ervaring bieden op het niveau van heel weinig Europese regio's. Torroella de Montgrí-l'Estartit voert een diepgaand transformatieproces uit zodat, na decennia van zon- en strandtoerisme, het natuurpark Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter voorbeelden zijn van de transformatie naar een verantwoord toerismemodel.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten