Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

dinsdag 22 juni 2021

PFFFT...

Het blijft nog steeds erg stil op El Molino. Het is wel de verwachting dat de komende dagen de komst van Spanjaarden zal toenemen, want de feesten van San Juan staan voor de deur. Even naar een restaurant gaan gaat niet. Je moet echt een plaats en tijd afspreken bij alle eetgelegenheden. 

Het dragen van een montkapje is nog steeds verplicht maar zal zaterdag komen te vervallen, zoals in bijna alle landen. Tenminste: buiten niet meer. In winkels en zaken nog steeds muilkorf voor! Samen met de anderhalve meter en handen ontsmetten zullen we nog heel lang moeten doen.

In tegenstelling tot wat men beweerd, moet u weten dat al bent u gevaccineerd, besmet kan raken met het virus. De gevolgen zullen alleen minder heftig zijn. Maar ja, zonder testen en vaccinatie kan je straks niks meer. Hoe dan ook: De covid pandemie blijft voorlopig ons leven bepalen, daar zijn we voorlopig niet van af.

Uw Razend Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten