Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 5 september 2018

VERTRAAGD

Wat niet was,... kwam vandaag! Dokter Wijdbeens en zijn bevallige assistente, tevens Eega, zijn hedenmiddag aangekomen op El Molino. Hun late arriveren is te wijten aan hun bezoek aan een groot (gleuven)congres waar het echtpaar op de hoogte gebracht is van de allerlaatste nieuwigheden op gynaecologisch gebied. ,,Je moet tenslotte bij de tijd blijven en niet voor één gat te vangen zijn'', aldus de dokter. 

Het is verder nog niet bekend of zoals gebruikelijk pogingen ondernomen worden postnatale activiteiten op touw te gaan zetten. Het is tenslotte vooral de grijze plaag die je op El Molino in deze periode aantreft.

Eerlijkheidshalve is wel goed te zien dat velen zich kostelijk kunnen vermaken met het steeds populairder wordende paddelen, ook wel Suppen genoemd. 

Uw verslaggever moet al genoeg moeite doen om op de grond staande zijn evenwicht te bewaren.
Het is dan ook maar beter niet op een plank op de zee met knikkende knieën te gaan staan te bibberen en het risico te lopen in het zoute Middellandse zeewater te plempen.
Uw Razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten