Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 27 september 2018

RUSTIG

Na een zeer onstuimige dag gisteren, is vandaag eindelijk de zee wat kalmer geworden en is de wind gaan liggen.














Doordat het wat rustiger wordt op de camping, komt ook het jonge poesje dat in het voorjaar geboren is, steeds wat dichterbij onder controle van het moedertje.

Het kleintje heeft fel blauwe oogjes en we vermoeden dat hij slecht ziet of zelfs blind is.
Uw Razende Reporter

1 opmerking:

  1. 2 jaar terug stonden wij op de camping en hebben we de laatste 2 weken van de vakantie net zo'n poesje en haar zwarte zusje eten gegeven.
    Ook wij vermoedden dat ze slecht kon zien, omdat ze ook steeds tegen de spullen aanbotste. Na een week kwam de kleine zwarte niet meer en bleef ze alleen steeds in de buurt van onze caravan.
    Wij dachten dat ze de winter niet zou redden en ze at inmiddels op schoot, dus hebben we haar meegenomen. De hele terugweg heeft ze achterin bij onze dochter en zoon op schoot geslapen.
    Thuis klampte ze zich vast aan onze dochter en pas na een paar maanden konden wij haar rustig aaien, ze blijft nog altijd een beetje schrikkerig, van vreemden moet ze niets hebben, maar verder is ze heel lief en heel aanhankelijk.
    Haar oogjes hebben we goed na laten kijken, maar volgens de dierenarts ziet ze prima, dus dat zal bij deze kleine ook het geval zijn.

    BeantwoordenVerwijderen