Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 31 mei 2017

WITWASSEN

Aanstaande zaterdag zal een nieuw fenomeen in Spanje, camping El Molino aandoen: De DOUCHETRUCK. Van 17.00 tot 21.00 uur kunt u gratis en voor niks ruim 10 minuten lang heerlijk douchen met jawel,… warm water. Dit alles dankzij het fantastische initiatief van het Spaanse witwas consortium. Dit betekend niet dat uw bruin gekleurde huid na het badderen wit zal uitslaan. Er wordt tenslotte niet gezandstraald. Wat bruin is blijft gewoon bruin. (Zeggen ze)


U moet er wel rekening mee houden dat u met meerderen in gemengde blote toestand onder de douche zal staan en dat er daardoor enige opwinding kan ontstaan. Daarbij is de DOUCHETRUCK op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele ongewenste ervaringen. Als uw buurman of buurvrouw vraagt de rug even in te soppen, adviseer ik daar niet aan te beginnen. Je weet maar nooit waar dat op uitloopt. Mij rest u een fijne wasbeurt te wensen en ik hoor ter zijner tijd graag uw ervaring. P.s. Gelieve niet met uw telefoontje heimelijke opnames te gaan lope zitte staan te maken! Heeft ook geen zin, want ikzelf zal niet van de partij zijn. Ik heb onlangs met de Pasen nog gedoucht, dus is met Pinksteren weer poedelen een beetje overdreven.
Uw Razende Reporter 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten