Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 27 mei 2017

VERRASSING


Gisterenavond zijn Anneke en Cor Arends aangekomen op de camping. Vanmiddag werden we verrast met een fantastisch stukje haakwerk van naar wij aannemen Anneke, want Cor laat alleen maar steken vallen volgens eerst genoemde. Onze veronderstelling bleek direct juist te zijn, gezien het plaatje op het potje.


We kunnen er gerust vanuit gaan dat Anneke aardig wat wintermaanden aan het haken is geweest om dit resultaat te bereiken. En Cor kon alleen maar toekijken hoe dag voor dag de zonnebloem wortel schoot. 
En dan die ranke groene blaadjes. Daar zal Cor wel verlekkerd naar hebben gekeken.

Hoe dan ook: het is een aangename welkome verrassing waar we zeer blij mee zijn. Na het verblijf in de camper, zal hij thuis een mooi plekje krijgen.

Annekes kunstzinnige zonnebloem was niet het enige haakwerk wat ons ten deel viel.
Ook deze twee fraaie Place Match en een pannenlap. Kunnen we (Marianne, want ik mag niks doen in de keuken) eindelijk eens zonder de handen te branden de aardappels afgieten. En met zo'n fraai kleedje onder je bordje eet je een stuk lekkerder, laat daar geen twijfel over bestaan.  Dank jullie wel vriendjes!

Uw Razende Reporter en Poezenvrouwtje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten