Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zondag 27 september 2015

Sluiten

BIJNA OVER
Het zit er bijna op. De camping is bijna helemaal 'leeg gelopen'.


Morgenochtend rijden we (als alles goed gaat) het duin af naar het plekje waar we de laatste jaren steeds hebben gestaan en woensdag vertrekken we dan weer richting huis. 

De 'schijtlaarzen', die zich ongevraagd dag en nacht op ons dak lieten neerploffen zonder landings-vergunning hebben heel wat achtergelaten. 

We zullen thuis aardig wat werk hebben aan het reinigen van het dak want de meeuwen hebben heel wat (angst)poep achtergelaten op de 'landingsbaan'.

Ook het Klaphek zal - net als de camping - sluiten en als alles goed gaat volgend jaar mei weer openen. Wij danken jullie alvast voor alle belangstelling - want de wifi valt nogal eens uit - en hopen elkaar volgend jaar weer in goede gezondheid aan te treffen op Het Klaphek van Camping El Molino.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten