Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

vrijdag 18 september 2015

Opwinding

HELAAS
Vanaf de camping namen we een Tsunami van blootvluchtelingen waar. Om onverklaarbare redenen gingen ze echter onze kust hier bij El Molino gewoon voorbij.

Toen we ons buiten het Klaphek begaven om een kijkje te nemen, werd meteen duidelijk hoe het kwam dat de frivole vluchtende bloteriken niet aan land waren gekomen.

Het gerucht gaat dat een paar dames van de camping borden met de tekst COMPLETO hadden geplaatst om te voorkomen dat het naakte spul aan land kwam. 

Hun mannen zouden wel eens al te opgewonden kunnen geraken, want ja, je weet hoe het gaat met mannen. Die staan in dit soort gevallen al snel klaar om te helpen. Ze zijn immers niet voor één gat te vangen. Er heerste dan ook een opgewonden toestand op El Molino. 
Tot ik wakker werd uit mijn dagelijkse siësta en mij de naakte waarheid gewaar werd dat mijn fantasie weer op hol geslagen was. Grrrrrrrrr.
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten