Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

woensdag 9 september 2015

Gebed zonder end

DAG STRAND
Nog even en dan staan we met de camper (rechts) direct aan zee!



Ondanks dat er een extra bescherming is aangebracht met enorme keien en vele vrachtwagens grond, is die 'bescherming' geen lang leven beschoren. Alles beland gewoon weer in zee.


Op de camping is het nog steeds behoorlijk druk.


Het is te hopen - maar helaas niet te verwachten - dat de kustlijn snel aangepakt gaat worden anders zal het strand snel helemaal verdwijnen.

Langs de boulevard en ook langs de camping is er al bijna niets meer over van het voorheen zo brede strand, zoals goed te zien op de foto's.

Het is te hopen dat het komende jaar oplossingen gevonden worden dit grote probleem aan te pakken. Door de te verwachten hoge kosten zal de aanpak afhangen van de Spaanse regering in Madrid, want er zal heel wat geld nodig zijn dit gevaar een halt toe te roepen.

Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten