Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 25 september 2021

VERMOEDEN

Beste Klaphekvolgers, onze vakantie zit er weer op. Morgenochtend vertrekken we weer richting Costa Blanca waar we wonen. We moeten constateren dat het weer de maand september dit jaar stukken minder was dan normaal.

Ook het gedoe rond de corona gaf zeer onprettige ervaringen. De tweedeling van wel, of het vermoeden niet gevaccineerd te zijn, zorgden voor het uitblijven van contact, zelfs op afstand. Dat is na een ziekenhuis opname helemaal een ongekende ervaring. Even vragen hoe het met je gaat zit er dan gewoon niet in. Gelukkig zijn er mensen die wél voor je klaar staan. Maar goed, zo leer je ook weer mensen kennen.

We wensen u allen een prettig verder verblijf en een fijne winter. Dank voor jullie bezoeken aan het Klaphek, en hopelijk tot een volgende keer.

Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten