Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

donderdag 31 mei 2018

AANBEVELING

Gisterenmiddag zijn we een kijkje gaan nemen bij Filip en Astrid in hun nieuwe etablissement en een hapje wezen eten.
Na 15 jaar het restaurant en de supermercado van camping El Molino te hebben verzorgd werd het voor de Wijngaerdes tijd voor iets anders.


Het restaurant heeft een groot uitnodigend terras en ook het interieur is ruim en bijzonder sfeervol. Er is zelfs een openhaard met een gezellig zitje voor koude dagen.

Kortom: het is er gezellig, niet alleen door de uitstraling, maar zeker door de vriendelijke bediening en het uitstekend goedverzorgde eten. Er is keuze uit een enorme variatie aan mogelijkheden uw vakantie maag tegoed te doen, tegen een prijs die u zal verrassen.  

Het menu dat u aangeboden wordt zal u niet alleen als prijs, maar zeker ook de smaak en de hoeveelheid, uitermate bevallen.

Een paar complimenten van klanten die overduidelijk zijn:
Het eten was perfect!! Het personeel vriendelijk en je eet prima en betaalbaar bij Rembrandt.
De varkenswangetjes waren subliem evenals het stoofvlees.

We kunnen niet anders adviseren dan ook eens kennis te gaan nemen van de nieuw ingeslagen weg van Filip en Astrid. Het zal u beslist bevallen!
Uw Razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten