Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

maandag 1 september 2014

Prettig en Pech


WEER OP ONZE PLEK

Vanmorgen is 'het barrel' vertrokken en konden we weer op onze 'eigen' plek gaan staan.
Mijn ega is mij intussen ook met 'liefje' of 'schatje' gaan aanspreken, en ik moet zeggen dat dat wel een prettig resultaat is van het op een andere plaats hebben moeten staan.

Een minder leuke mededeling is dat de cursus paalzitten helaas niet kan doorgaan. Er blijken te weinig geschikte palen voorhanden te zijn. De cursus, opgezet voor leergierige dames door de bevallige assistente van dr. Wijdbeens, kon alleen succesvol plaatsvinden als elke deelnemende dame zelf voor een paal zorgde. (Eigen paal mee nemen zeg maar). Zoals niet elk zitvlak het zelfde is, is ook elke paal niet het zelfde dat begrijpt u wel. Omdat geen van de dames daaraan kon voldoen, zat er niets anders op deze toch wel erg handige cursus te laten vervallen. Voor paal zitten wil tenslotte ook niemand. 

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten