Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 7 juni 2014

Vervolg jaloezie

VERVELEND STAARTJE

Dat hele te koop gedoe krijgt nog een staartje.
Er zijn mensen gaan bellen naar het telefoon-nummer van de Spaanse makelaar dat op het bord stond. En die makelaar wist uiteraard nergens van. Die wist alleen dat er verkoop borden van hem ontvreemd zijn.

Ook dit bord bleek gestolen te zijn bij een te koop staande woning die onder beheer was bij die agencia. De eigenaar heeft de politie van de diefstal van het bord op de hoogte gebracht, want die borden kosten een aardige duit.

Rond 5 uur kwam de politie om opheldering vragen en het bord in beslag nemen. Door onze kennis van de Spaanse taal, hebben we gelukkig duidelijk kunnen maken dat wij met de diefstal van dat bord niets van doen hebben. Wat ze verder gingen doen wilden ze niet vertellen. Maar dat dit grapje nog een staartje krijgt is wel zeker.

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten