Op een camping is er altijd wel wat te beleven. Camping El Molino heeft zijn gesprekspunt bij het hek naar het strand. Praatje weer, is altijd vaste prik. Ook de vreemdste praatjes zijn natuurlijk niet van de lucht, maar ook dat hoort bij het ‘klappen’. Uiteraard wordt er ook veel gelachen.


Columns van vóór 2013 staan op:

http://rens.vanadrighem.com/columns_uit/Klaphek_Index.html

zaterdag 7 juni 2014

Jaloezie?

GRAPJASSERIJ

In alle vroegte is vanmorgen een bord geplaatst op onze camper. Binnen een half uur stond Rooie Willem op de stoep en vroeg: "Wat motje der voor hebben?" 70.000 duizend Willem, was mijn antwoord. "Oh nee, das veel te duur. Ik geef ter 10 voor" antwoordde de grappenmaker. Dat geef ik voor je kop ook, maar dan moet je hem zelf uitbenen, was mijn antwoord.


Is hier misschien jaloezie in het spel? Zelf in een half doorgezakte caravan te moet huizen, daarbij geen cent te makken te hebben, en dan proberen andermans eigendommen te verkopen? We gunnen hem succes te hebben met zijn poging tot verkoop. Want 70.000 euro heeft hij natuurlijk nog nooit bij elkaar gezien, dus die lol mag hij ook wel eens beleven. Als het hem lukt kan hij ook nog 10% provisie krijgen.
Waarschuwing: Geef geen handgeld, want dat bent u gegarandeerd kwijt!

Uw razende Reporter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten